Sunday, January 31, 2010

Malasnya nak kerja!!!

ARGHHHHH!! Esk dah Isnin...............

AKU MALAS NK PERGI KERJA!

p/s: Aku nak cuti..haha

Saturday, January 30, 2010

Hari Sabtuku

Apa yang aku buat.

-PAGI-

Bangun, cuci muka, solat.
Joging n main kt playground
Mandi
Online

-TENGAHARI-

Makan
Tgk cite hindustan>> Kabhi Kushi Kabhi Gham n Kuch Kuch Hota Hai
Tertido jap
Solat

-PETANG-
KARAOKE
Men card
Online

-MALAM INI-

kuar dinner
tgk wayang ( Amad n her gf, alep n... i dunno who else will join us)
...............
..............
.............


p/s : Kesimpulannya, hari Sabtuku membosankan. :/



Ada cinta dalam hati.

Macam mane kite nk tahu yang kite telah jatuh cinta dgn seseorang??

Sejak akhir2 ni, aku seperti hilang arah..setiap apa yang aku lakukan aku akn teringatkan dia. Masa makan, tidur, mandi, tgk tv,fb-ing, kuar lepak2, karok, buat pape je la mest aku teringatkan dia.

Aku suke dgn dia.. seorang yang cantik, bijak, kelakar, degil, gelabah...haha. I just like everything bout her!

Haish ape kene ntah pagi2 dah jiwang. hehe.

Lagi satu bile nk g keje, time tgh keje, balek keje pn aku mst tingat kt dia. >> jiwang lagi.( sambil2 'terlayan' lagi Liyana Jasmay- aku jatuh cinta) hAhaha..

Dah2..stop2!! merapu ape ntah hari ni. Tapi aku mmg suka DIA! :)

p/s: tadi time jogging pn tingatkn dia gak.hehe







Wednesday, January 27, 2010

layan!!~


Gee by Girls' Generation

video


comel gile lagu ni..slalu dgr time nk pegi keje o balek keje.haha..mmg layan!~

Saturday, January 2, 2010

Pergi 2009, datang 2010

Selamat Tahun Baru semua!!

Wahh cam tak pcaye yg kite semua dah melangkau ke tahun 2010. Biasanya, menjelang je thn baru, ramai org akn bercerita tentang azam kita d tahun baru ini.

Apa azam aku?

Aku sebenarnya takde plak set azam sempena thn 2010 ni. Jika sblm ini aku ada mmbuat list azam baru aku, namun tahun ni aku x berkesempatan utk mlakukannya. Xpe la, yang penting aku akn berusaha manjadi org yg berguna dan lebih berjaya dalam hidup aku.


So..Selamat Tahun Baru sekali lg. Harap 2010 menjadi lebih berjaya dari thn2 sblmnya.