Saturday, November 27, 2010

Nak konvo dah.

Dah2..taknak sedih2 lagi. Aku nak share berita gembira ni...aku nak konvo dah. hehe. Tak sabar nak kembali ke Arau jumpa balik kawan2 masa belajar dulu.

Majlis konvokesyen akan berlangsung di Dewan Baru UiTM Perlis (dengarnya dah tukar nama, tapi ape ntah.haha..) pada 30 November 2010. Aku punya no giliran adalah no 7. Tersangat la depan barisan aku.haha.. Tak sabar nak pakai jubah konvo. Baru lah nampak macam Harry Potter nanti. :D

Apa2 pun aku memang tak sabar nak kembali ke Arau. Tempat di mana aku belajar untuk menjadi lebih matang dan mengenali dunia dengan lebih mendalam.Oh lupa plak, lagi satu Arau adalah tempat untuk aku makan dan makan dan makan dengan senang hatinya. :)

JUMM BALIK ARAU~

p/s: Agak2 korang ade perubahan tak dekat Arau..haha macam dah lama je tak pergi sane

You lied to me...

Yes, you lied to me.I don't know why you're doing that to me. You think you can hide it and pretend nothing happened...


p/s: sedey woo..... haha :)


Saturday, September 4, 2010

Nak Balik Kampung..

Nampak gaya tahun ni aku bakal beraya di KL..aduss. ralat betul rasanye. Dah la cuti dpt tahu lambat, pastu dpt hari 3 hari je. Jumaat, Sabtu dan Ahad. Tiket nk beli pun tak sempat dah ni..nk naik flight duit pun tengah takde,gaji lambat lagi.haha

p/s: tak sanggup nk dgr lagu raye lg..sedey woo.. haha

Friday, August 13, 2010

Kenangan Berbuka Berpuasa di Perlis

Alamak...tiba2 aku teringat kenangan berpuasa di Perlis.

Dulu..masa kat Perlis, aku, Bazil dgn Arep (Dua2 ni roommate masa kat kolej) akan ke Kuala Perlis untuk berbuka puasa. Kteorang dah pasang niat, setiap kali puasa kt sini, kite sume mesti berbuka kat Kuala Perlis at least sekali. hahaha..


aku, Arep, Bazil

Err..tak batal posekan.hehe



Calon2 Juara makan besar..haha


Makan ape?

Biasa la makanan kat Kuala Perlis tu.. ada ikan bakar, sotong goreng tepung, sotong sambal, ikan tiga rasa,kerang bakar, sayur campur, tomyam n macam2 lagi la. Kalo bab makan, memang kami bertiga juara! hehe

Minum ape?

Biasanya, kalo bab minum ni, ktorang akan order 2 jug air buah ( tembikai n fresh orange) dan tak lupa juga 1 jug air kosong. hehe


Masa untuk makannnn!~

Muka Arep yang tak sabar nak belasah sume makanan yang ada..

Hahaha..dengan dorang ni memang order makan untuk 6 orang. Tapi selalunya aku n Bazil yang dapat bertahan untuk melicinkan sume makanan yang ada. haha..

Walaupun fizikal aku tak sebesar dorang, tapi perut aku mampu bertanding dengan dorang ni. hehe

*Sebab tu la budak2 rumah sewa aku dulu panggil aku perut lembu... -_-

p/s: Rindu nak berpuasa di Perlis ^_^

Wednesday, August 11, 2010

Macam-macam daa...

Hari pertama puasa, aku nak kena setelkan pasal buka saving account dekat AmBank ni. Dah dua tiga hari benda ni tertangguh gara2 terbangun lewat.hehe.. Nasib baik la papa n mama tak bising. Dah la pergi buat pun papa temankan. ish3......

Masuk je bank, aku terpegun...terpegun sbb kebanyakan orang dalam bank tu semuanya perempuan.Fuyoo......kurang pahala puasa aku.haha...(tak sengaja terpandang dorang..hee). Tanpa mmbuang masa, aku pun bawa la diri ke kaunter customer service utk setelkan hal yg tertunggak. Sambil2 tu sempat gak la berbual dengan staff dekat situ (kak suhaily, n kwn2 die). Dorang tak sangka yang aku ni pun bakal bekerja dgn AmBank (tapi tempat kerja lain la...haha). So mcm2 la dorang tanya. Dorang semuanya sangat mesra n ramah. Siap ada yang suruh belanja lagi bila dapat gaji. (uit...ramainya nak kena belanja camni.haha). Sebelum aku nak balik ..ada la staff yg bagi business card dorang. (bgos2..mmg dorang bsungguh2 nak suruh aku belanja.haha)

Lepas setel hal di AmBank, parents kata nak singgah umah nenek jap. Sampai sana, aku terus cari bantal utk merehat2kan bdn ini.hehe..Tengah syok baring2, tiba2 tepon aku dlm poket tu bergegar. AmBank call..

AmBank : Hello..Encik Wafiy. Saya Syira dari AmBank.

Aku : Owh ya Cik Syira.. ade ape ye?

AmBank :Camni En Wafiy...saya nak beritahu yang kita terpaksa tukar tarikh u nk masuk kerja tu. Tukar ke 30 Ogos.(Manja suara die....haha)

aku : Haa...yeke. Kenape plak kena tukar?

AmBank : Camni..pihak kami tak dapat nak mulakan u kerja on 16 tu sbb u sorang2 je yg akn training. (Laa...camtu pn bole ke). Mmg kami terpaksa. Lgpun kalo u start 30 ogos nanti, akan ada 3-4 orang staff baru yg akan join u. So..ada kawan la nnt. Kami btol2 minta maaf ya..(dgn suara manja..ish3.hehe)
Aku : Shoooot!...(masih mampu mengawal budi dan bahasa.haha). Mmg tak boleh nk buat apa2 la ni?

AmBank : Yep...mmg kami terpaksa.

bla bla bla...tket dh beli....bla bla bla... offer letter...bla bla bla..... bila u nk dtg? bla bla bla...

AmBank : Ok En Wafiy, Jumpa u 30 aribulan nanti ya.

Aku : ok..bubye

Nak tak nak, kena la terima. Dah la nak tukar tiket tu susah.(pagi tu papa dh belikan tiket bus nak ke KL) Kalo ikotkan 3 hari sblm tarikh perjalanan je bole tukar. Aku plak, esok nak bertolak baru nk tukar. haha..So, terpaksa la kena pujuk kakak yang jaga kaunter tiket tu. Nasib baik la boleh. Tak pasal2 aku kena guna skill yang ada nak pujuk kakak tu. haish....

Lepas tu..aku pun membawa diri ke rumah. Dengan hati yang...huk2...perut yang...huk2... LAPAR~
Hehe...Apa2 pun, aku tak sabar nak buka puasa. Mama mesti masak yang sedap2 ni. ^_^

p/s: SELAMAT BERBUKA NANTI! :D






Kerjaya di AmBank

Alhamdulillah..berjaya juga aku mendapatkan pekerjaan pertama aku. InsyaAllah aku akan memulakan karier aku di AmBank.

Aku sepatutnya dijadualkan untuk mula bekerja pada 16 Ogos 2010, tapi tapi terpaksa ditunda ke 30 Ogos 2010 disebabkan oleh masalah teknikal. (haish...punye la aku smgt nk start awal.haha)

Tak kisah la walaupun start kerja lewat sket, kerja pun dah dapat. Dan boleh la aku teruskan cuti bersama keluarga tercinta,insan tersayang, dan rakan2. hehe

p/s: Bile calculate blk..hampir 4 bln pas abis blaja baru aku bole mula kerja. haha


Friday, July 23, 2010

Psst..psst..

No more interviews...

Jum kita kerja! :)

p/s: Tak sabar nak puasa...hehe

Blog aku ke ni...??

Weh ni blog aku ke? Gila tak menarik langsung..haha.

Saja nak tulis entry ni, nampak gak macam ada update.

Nak cakap 'HI' kat semua.. :)

Selamat bekerja, selamat belajar, selamat bercinta, selamat makan...bla bla bla.....

Jumpa lagi..

p/s: otak kosong....nsk tulis apa pun tak tahu.hehe

Sunday, June 6, 2010

Ke mana kau wahai kerja........

Wargghhhhh...tension bila fikir kan nasib diri ini yang masih tidak bekerja. Rasa macam nak je aku iklankan diri ini dlm tv..

'Hi, nama saya Wafiy. Saya merupakan fresh grad dr UiTM dlm bidang Pemasaran.
Kepada mana-mana company yang inginkan tenaga kerja, sudi-sudi la usha saya ya.'

Kena cuba lagi mencari kerja yang x jumpa2 ni.. aiyark...

p/s: br smpi umah..letih.


Saturday, May 29, 2010

Jun yg bakal sibuk.

Yup bulan Jun ni aku akan menyibukkan diri dgn segala aktiviti utk mendapatkan KERJA! Ye.. KERJA!

Kalau dulu waktu belajar sibuk pulun nk dpt dekan (tp x penah dpt la plak..hehe) now pas dh habis belajar ni sibuk pulun nk cari kerja. Aku nk kerja..tak larat nk tanam anggur lama2. Takde hasil pn tanam anggur.

31 Mei ni aku akn kembali ke Selangor. Bukan utk honeymoon ke apa tp untuk dating...eh eh salah2. Atas urusan peribadi. hehe. Biasa la ade appointment sana, ade hal sini, ade urusan situ. So, kpd warga Selangor, wait for me ya. Tak sabar nk jumpa korang sume. hahaha.FYI, aku stay sana smpai 5 Jun. Kalo ade pape plan, bgtaw la aku. Boleh kite bsuka ria. :)

p/s: Ade appointment gak ngn si Dia :D

Tuesday, May 25, 2010

Happy birthday Noni!




Happy birthday to Nur Aniza Abdul Hadi!

May all your dreams come true sayang! :)

You're not getting older, but you're getting better.hehe..

May the years continue to be good to you!!

Love you my cyg wangi! :D




p/s: Enjoy ur bday cyg! :D)

Saturday, May 22, 2010

Home Sweet Home

Aku dh ade kt umah dah! yeayy!!~

Alhamdullilah..slamat gak aku smpai umah aku kt Kota Bharu ni. Lame gak la x blk..kali terakhir raye thn lepas. hehe. Aku disambut dgn meriahnye oleh papa, mama, adek2 aku n sepupu2 aku. Meriah sbb dorang tlg angkat brg2 aku..haha.

Aku btolak dr Arau kol 9 pagi n sampai kt sini dlm 3.30 ptg.. aku blk sorang2 je. Brg penuh, so x bole nk bg sape tumpang..hehe. Best gak blk sorang2..ngn cuaca pn x bape pns. So njoy gak la sepanjang pjalanan aku td..

Bile dh smpi umah ni...bnyk bnde nk kene buat. Kemas bilik, susun brg2, beli brg2, buat resume, cr keje, g interview...n mcm2 lg la. Papa suh aku get ready je sbb akn ade interview nnt. Die suh aku rehat dulu 2-3 hari ni. Pastu pulun g cr keje..aiyark...malasnye!

Tp aku x bole nk mls2 dh..aku dh msk alam pekerjaan. Aku xnk tnm anggur lama2..sbb xde hasil pn. haha.. Aku nk keje..n then kahwin! eh slh2..nk kmpul duit. hehe ^_^

Doakn la aku dpt keje a.s.a.p.. nnt aku blanje la korang mkn bile dh dpt keje. hehe

p/s: i miss my cyg! :/

Sunday, May 9, 2010

Oh Ibu..


Happy Mother's Day!

Mama,
Thank you for everything you've done to me,
You're the best mother, partner, girlfriend, teacher and critic to me.
I just wanna say that I Love You Ma!
I Really Love You!


p/s: Ni la Puan Norhayati Omar ^_^

Monday, May 3, 2010

Dalam hati ada Wonderland!

SAYA..

CINTA..

DIA..


yup..i'm in love with this girl :)


p/s: aku jiwang...hehe

hello!!

Salam sume.. lame aku x update blog aku ni. Dh la blog ni boring, pastu jrg2 plak update, mmg tersangat yg amat la boringnye. haha

Ape2 pn keep visiting my blog yea..sumtimes i do need ur opinions and comments :)

p/s : kene start cr keje ..haish.. hehe

Saturday, April 3, 2010

Sudah bulan April..

Salam sume...weh baru aku sedar yang skang ni kite dh dlm bulan April. Arghhh!! mati aku cmni.. research aku ntah ke mana. Questionaire br siap..blom distribute lg, nk analyze lg pastu, key in data, buat chapter 4 n 5, slides, then present. Banyak lagi rupenye keje aku ni..

Pastu 9,10,11 april ni kiteorg bdk marketing akn 'bercuti' di Pangkor. Mmg la excited, tp timing sgt la tidak patut. 1week before presentation tu...haish.This is so stressful. Papepn kite layan je la kn. Mane taw it will works as a therapy session to release all our burden n stress. hehe

Aku ade lebih kurang 3 mnggu la nk siapkn sume ni. Banyak 'anasir2' luar yg nk tgk aku x siapkn sume research aku ni.Keje, fb, muvi, bfoya2,mkn, mnum, game, tido...hehe.


kami yg sgt seronok bekerja, bermakan, berminum.. :)

p/s: Pandai2 la aku kene lwn 'anasir2' ini. ^_^

Wednesday, March 24, 2010

Ding Dong

Happy birthday Fasiha!
May all your dreams come true~


p/s: kwn aku la.. ^_^

Ape aku buat hari ni?? (24/03/10)

Salam sume... lame aku x update blog aku ni. Malas tu satu, ditambah plak skang ni sgt2 la busy. Dgn practical, research, men game, mkn sane, minum sini, futsal, tido, ponteng keje, buat keje,usha awek, awek usha, bla bla bla......................pergh mmg busy dow.

Hari ni nape ntah tibe2 rase nk post sumting kt blog boring aku ni. Padahal hari ni same je cm hari2 len. Yang aku taw boss aku xde ( meeting kt KL), so mmg arini aku agk heaven la di ofis. haha. Tghari td bdk2 praktikal kt FAMA ajk kuar lunch same2 kt Secret Recipe. Tp aku tolak la sbb aku dh melantak nasi rempah kol 10 pg td. Gile kyng dah time tu.. tp tibe2 jihad (staf FAMA) ajk la plak join dorang. Aku mls nk g tp ntah camne aku bole lak folo dorang ni...haish aku mmg x pandai nk kate 'NO' kt org len.

Smpi sane masing2 order la ape dorang nk mlantak. Aku pn tibai la order ice blended cappuccino ngn blueberry cheese..fav aku (mkn sket je la perut dh kmbung plus dompet dh kurus. haha) Mkn punye mkn, borak nye borak...smpi la sume dh kmbung. Tp dorang ni sume mkn x abis...haish. Tibe2 Chaily ( bdk practical gak) ni bole plak bg idea nk men oo somm. Sape klh kene abiskn 'sisa2' cake dorang ni.

Chaily, me, and Jihad

So aku, jihad, nurul, siti n si amoi chaily ni men la oo somm kt dlm tu . Customer len sume tgk smbil kebingungan..ape la bdk2 ni buat. haha. Men punye men...aku MENANG! ^_^. Tp aku kene habiskn sisa mknn dorang sbenanye.... sedey dow. Abis sume sisa dorang sumbat dlm prot aku. Aku taw la aku perut aku ade 4 ruang (bdk2 course pggl aku perut lmbu..haha damn! ), tp jgn la dsumbt segale2nye kt dlm perut aku ni.

Denda bermula

Ape la amoi ni buat kt 'sisa' mknn tu....

dorang suh kasi licin itu pggn..no way girls. haha

Relax je aku telan..

tadaa...abis sudah!

Akhirnya..sume sisa2 tu slamat ditelan aku. Gile la blk ofis tu aku rase nk muntah. Perut pn rase pening.. adehh siot btol bdk2 ni. Kalo aku taw nk kene cmni, baek aku cabut awl2. hehe. Pape pn mmg enjoy la arini.....

Ok2 aku nk smbung berfacebook la plak..eh slh2. buat research. hehe. (hrp2 dpt la fokus)

p/s : perutku masih pening *_*







Sunday, March 14, 2010

Aku rasa..

She's just not that into me..

Sunday, February 14, 2010

14 Feb 2010

Selamat Tahun Baru Cina aku ucapkn kpd semua rakyat Malaysia dan selamat bercuti bersama2 dgn org tersayang.

Sesape yg menymbut Hari Kekasih, hati2 berkasih ya. ^_^

Kpd aku, enjoy la dgn cuti yg ada ini.Buat la pape yg ptt -------->>basuh baju ke, kemas bilik ke, cuci kete ke..etc.


*mende la aku nk buat cuti ni sebenarnya.. haha*


Lastly, dlm korang bsuka ria tu, jgn lupa jage keselamatan diri korang. N tak lupe juge keselamatan org tsayang. Tak kire la samada maen mercun ke, bwk kete ke, makan n minum ke, make sure jge diri elok2.

Orite..selamat bercuti semua!

p/s: Cuti oo cuti...






Saturday, February 13, 2010

Sepetang di UUM

Niat kami berempat ( aku, aniza, sham n leya) g UUM nk cr info n questionnaire kt library dorang. Tp malangnya library tu dh tutup sbb semester break.. argghh! Frust gak la kami pn.


Nk dijadikn cite, alang2 dh smpi sini kteorg pn decide pusing2 la UUM. Mmg luas kawasan UUM n mcm2 facilities ade kt sini. Tp dh disebabkn dorang ni dh start semester break..mmg xde org la kt sini. Mmg senyap sunyi gile la. Niat nk usha2 student kt sini mmg amat tbantut.hehe.

So, dlm keboringan kami yg frust x dpt msk library tu, kami pn smpt la mempoyo kn diri amek gmbar kt sini. Mcm2 pose n gaya kami baut..dh cm jakun pn ade.haha Pape pn mmg cantik la scenery kt sini..kalo nk dating pn mmg best! :P




aku

Aniza

Sham

Aniza n Leya


likes this! :)


Kami yg x dpt masuk..haha

ciaoo~

Pas abis je amek gmba n pusing2 UUM, kteorg g karok plak. Mmg puas n seronok la lepak ngn dorang ni.. sume lagu kiteorg nyanyi. Dr lagu melayu, inggeris, bollywood, sume layan. Jiwang ke, tak jiwang ke sume kami bantai. haha. ANIZA, aku dpt gak dgr ko nyanyi.hehe.. mmg cute! :)

Pas karoke, Aniza, Lieya n Alep btolak blk KL. Aku x dpt nk join since aku dh x duk sane. Adehh...kan best aku dpt follow skali.

TO ALEP>> JAGE DORANG ELOK2 WEH! HAHA..
TO LEYA>>JAGE ANIZA ELOK2!
TO ANIZA>>DRIVE CAREFULLY! JGN BWK LAJU SGT...N JUMPA LAGI! :)

P/S: Aku x balik umah...mama kate xpe la.lgpn cuti pn sekejap.




Wednesday, February 10, 2010

Balik ke tak ni??

Ya Allah..ape nk jadi ntah dgn aku ni. Nak balik umah sendiri pn sampai fikir bnyk kali. Ape nak jadi daa....

Aku mmg rase nk blk..tapi kalo balik kene keluar duit. Kalo aku tak balik, aku bole mntak duit, so aku bole dpt extra money.hehe ( bijak kn aku..haha).

Tgk la..kalo 'dia' dtg mggu ni, n stay 2-3 hari, aku x balik la kot. Aku nk ajk 'dia' kuar lepak same2. Rindu la........

Tapi kalo 'dia' tak jd dtg, npknye aku balik je la. hehe. Bole gak anta brg2 bwk blk umah sket2. Argghhh...pening2.

Balik ke...x balik ke, aku x kesah. Aku nk blk anytime pn bole kn. Bkn aku naek bus pn nk kene beli tiket. Tapi buat masa ni aku akn trus dlm dilema.....

BALIK KE TAK BALIK....BALIK KE TAK BALIK...BALIK KE TAK BALIK....BALIK KE TAK BALIK.....BALIK KE TAK BALIK..BLA BLA BLA.........

P/S: BALIK KE TAK BALIK...BALIK KE TAK BALIK...BALIK KE TAK BALIK....




Tuesday, February 9, 2010

Astaghfirullah al azim

Smlm Edie ade cite kt aku psl satu blog ni..kandungan blog ni mmg amat menakutkn! Blog ni MENGHINA agama ISLAM kite..

Aku just nk share ngn korang ape yg bloggers ni tulis psl Islam. >>http://beritamuslim.wordpress.com.

Amaran: jgn percaya apa yg ditulis dlm blog ini.

Dorang dah..aku bile lagi?

Ape mende la aku merepek utk post kali ni. Tak Abis2..

Weh..aritu aku ade tertgk gmba sum1 yg aku penah jatuh hati..gmba die dgn org yg die suke la. Owh s**T. Jeles dowh!

But wait..aku bkn jeles sbb die ade org laen la. Aku jeles sbb aku pn nak gak jd cm die. Aku taw lame dh yg F (name dat girl) 'in a relationship' with this guy. In fact aku happy utk dorang. All d best guys! :)

Aritu aku n si Azmir ade buat deal. Sape atr kami yg dpt gf dulu kene blanje mkn. Cm bang*ng pn ade. Tp kiteorg layan je la..hehe ( aku rase Azmir ni dh ade sum1 dlm hati die..tu psl la die brani nk bet. haish siot nye housm8.haha) >> GOOD LUCK DUDE! aku nk taw gak sape that lucky girl yg bjaye menawan hatimu yg jiwang itu...hahaha.

Pastu ade lak satu mlm tu aku teringat blk kt ex aku, 'teman2 tp mesra' aku, scandal2 aku...haish camne la dorang kn. Rindu plak nk kuar lepak ngn dorang ni. (kpd 'S','E','A','S','I','F','A'....dll). Tapi kalo aku nk kuar ngn dorang pn, x bole la kuar serentak kn..Bunuh diri tu namenye. hehe

Haa..lagi satu. Aku nk ucapkn TAHNIAH kpd JIMI n bkl isterinya. Dorang akn melangsungkn perkahwinan 14 Feb ni. Dia la kwn aku yg pertama kawen..haha cpt gile. Dh la sebaye..tp camne die bole kawen dulu. Musykil2........haha. Tak saba nk mkn nasi minyak org kawen. Lg special kwn sndiri plak tu. Pasni bole la mkn ns myk mmber yg len...Edie, Alep, Azrai, Amad, Ren,>>ni sume yg x saba2 nk kawen dh ni. ^_^

ALAMAK!

Aku lupa...............aku sebenarnye nk cr info n questionnaire utk research aku. Ter'blogging' plak.Adehh........

K weh...chow chin chow!

P/S: research o research..kenapala ko siksa fizikal n mental aku ini. owh tidakk......






Wednesday, February 3, 2010

Attention to all Marketers!

Perhatian kepada Marketers part six!

Segala pendapat n idea anda amatlah diperlukan utk event kite yg akn diadakan di PULAU PANGKOR!

Kire perlukan AKTIVITI, GAMES, TEMA, HADIAH, MAKANAN, ETC.

Harap korang sume dpt memberikan kerjasama.

'Bon Voyage'...here we come!


Sunday, January 31, 2010

Malasnya nak kerja!!!

ARGHHHHH!! Esk dah Isnin...............

AKU MALAS NK PERGI KERJA!

p/s: Aku nak cuti..haha

Saturday, January 30, 2010

Hari Sabtuku

Apa yang aku buat.

-PAGI-

Bangun, cuci muka, solat.
Joging n main kt playground
Mandi
Online

-TENGAHARI-

Makan
Tgk cite hindustan>> Kabhi Kushi Kabhi Gham n Kuch Kuch Hota Hai
Tertido jap
Solat

-PETANG-
KARAOKE
Men card
Online

-MALAM INI-

kuar dinner
tgk wayang ( Amad n her gf, alep n... i dunno who else will join us)
...............
..............
.............


p/s : Kesimpulannya, hari Sabtuku membosankan. :/



Ada cinta dalam hati.

Macam mane kite nk tahu yang kite telah jatuh cinta dgn seseorang??

Sejak akhir2 ni, aku seperti hilang arah..setiap apa yang aku lakukan aku akn teringatkan dia. Masa makan, tidur, mandi, tgk tv,fb-ing, kuar lepak2, karok, buat pape je la mest aku teringatkan dia.

Aku suke dgn dia.. seorang yang cantik, bijak, kelakar, degil, gelabah...haha. I just like everything bout her!

Haish ape kene ntah pagi2 dah jiwang. hehe.

Lagi satu bile nk g keje, time tgh keje, balek keje pn aku mst tingat kt dia. >> jiwang lagi.( sambil2 'terlayan' lagi Liyana Jasmay- aku jatuh cinta) hAhaha..

Dah2..stop2!! merapu ape ntah hari ni. Tapi aku mmg suka DIA! :)

p/s: tadi time jogging pn tingatkn dia gak.hehe







Wednesday, January 27, 2010

layan!!~


Gee by Girls' Generation

video


comel gile lagu ni..slalu dgr time nk pegi keje o balek keje.haha..mmg layan!~

Saturday, January 2, 2010

Pergi 2009, datang 2010

Selamat Tahun Baru semua!!

Wahh cam tak pcaye yg kite semua dah melangkau ke tahun 2010. Biasanya, menjelang je thn baru, ramai org akn bercerita tentang azam kita d tahun baru ini.

Apa azam aku?

Aku sebenarnya takde plak set azam sempena thn 2010 ni. Jika sblm ini aku ada mmbuat list azam baru aku, namun tahun ni aku x berkesempatan utk mlakukannya. Xpe la, yang penting aku akn berusaha manjadi org yg berguna dan lebih berjaya dalam hidup aku.


So..Selamat Tahun Baru sekali lg. Harap 2010 menjadi lebih berjaya dari thn2 sblmnya.