Wednesday, August 5, 2009

Kenanganku di Kolej Matrikulasi Perak.

5 Ogos 2009 7.OO A.M

Perbualan antara aku dan Farah hari itu telah membuatkan aku teringat kembali saat-saat indah semasa berada di KMPk. Tempoh setahun belajar di sana aku rasa bagaikan sangat singkat. Banyak pengalaman dan pengajaran yang aku perolehi sepanjang tempoh aku belajar di sana. Walaupun ianya telah menjadi sejarah dalam hidupku ini,namun segala memori dan kenangan indah yang tercipta akan ku simpan sehingga ke akhir hayat..










p/s : gamba banyak hilang..agak sedih :(








5 comments:

farahaqilah said...

awwww..i miss matrik..wafiy,jom lawat kmpk blk...

Wafiy said...

jum2..taw xpe rndu matrik :)

Sir Marcello said...

wifi seorang yang jambu kakaka....

aku sebenarnya x berapa suka budak matriks..kekeke..

sebab ape? sebab korang lucky..hehe..aku dulu xpandai time skolah...pastue kena amik diploma...then baru amik degree...bila menyentuh pasal matrik jer..aku rasa jelez meluap2..kekeke

even awek aku pun, aku kutuk bila dia mentioned pasal matrik dia..lagi aku jelez tang sorang mmbr aku...dah lah lompat time sekolah rendah...masuk matrik...pastue dah ada degree masa umuq 21...mmg lucky

but now..aku rasa sebaliknya..coz i'm lucky dapat kawan2 dari mcm2 latar belakang..leh bertkar2 pendapat n cerita...

p/s: masa time diploma..KMPP paling top dowh..hahaha

Wafiy said...

haha thanx bruno.
bese la laen org laen pengalamannye :)
aku pn sronok dpt kwn2 baru yg berbeza latarblakang, umur..etc.

pape pn korang sume mmg best!

Sir Marcello said...

don't ever mention psl umur...kekeke sensitip :P

Post a Comment