Sunday, November 8, 2009

Aku yang bosan



Hello semua! aku rasa lama gile aku dh x update blog aku ni.Sibuk memanjang.hahaha.. Final exam aku pn dh habis (6 nov aritu) dan aku skang tgh seronok melihat kwn2ku study utk next paper. gile best exam habis dah..haha.

Tapi exm tahun ini merupakan exam terakhir aku. Next semester aku dah start practical (30 nov ni) dan aku bakal bpisah dgn kwn2 aku semua ni. Arrgghh aku rasa sgt sedih nk bpisah dgn mereka nanti..kalau boleh nak je aku duk dgn dorang ni sampai bile2.( x matang langsung pemikiran..haha).

Apa2 pun aku tahu yang satu hari nanti kami semua akn bpisah juga..masing2 perlukan penghijrahan utk mencapai cita-cita kami. Selepas ini aku dah tak dpt lagi nk enjoy dgn korang sume..lepak same2, mkn minum same2, bsukan same2, kaco org same2, karoke same2, ponteng lecture same2, bising dlm lecture hall same2, stdy same2,n semuanya lah yg kita semua buat bsame2 x kira yg lelaki mahupun perempuan. I'm gonna damn miss u guys..


Aku just nk wish korang sume ( yang amek exam) good luck utk exam pagi esk (8 nov). All d best friends! Aku rase cm nk je amek balek paper Strategic Management ni.hahaha ..( aku dapat B) siot je.

P/S : aku nk smbung layan perasaan rindu kt korang. ( hahaha aku dah x btol weh). kt bawah ni pic pas paper Risk Management. Paper last aku. Gila sejuk exam pagi tu..hujan plak tu.layaannn~




2 comments:

Sir Marcello said...

aku bukan gay...tp aku tetap rindu kawan2 yang sengal...hahaha

azmiramin said...

nampaknya aku terpaksa menhabiskan sisa-sisa idop aku tanpa kawan d sisi kat sini...waaaaaaa!!!!!jgn tinggalkan daku....

Post a Comment