Thursday, November 12, 2009

Tiada arah tuju


Hello semua. Lame dah aku x update blog aku. Dulu masa mula2 buat blog, aku agk bsemangat nk update post. Lately, aku agk jarang update..mayb sbb xde bnde yang nk dkongsikn bsame. Lgpn aku dgn kwn2 agk busy sem ni.

Kalo korang prasan yang layout blog aku dah berubah. Bukan ape, aku dah boring tgk layout same je.haha.. Ni pn belum finalise lg..still tgh mencari2 layout yg lg best. Tp yang ni pn dh ok aku rase. Layan je la..

Nak cari n usha layout blog ni bkn senang. Lame gile amik mase nk usha satu persatu. Bole kebas punggung..in fact mmg kebas dh pn. Gile la..hahaha. Kalo korang nk taw, ni la salah satu aktiviti org yang dah xde keje berfaedah nk bwat..hehe.

Selain blogging, aku selalunye ber-facebook la, myspace , friendster ( lame dah x update). Lagi satu kje aku main game. Latest game aku layan adalah Pro Evolution Soccer 2010 (PES2010) dan FIFA 2010. Sume aktiviti ni la yang aku buat selama aku dah habis exam ni. Kalo org laen mayb dapat keluar dating or bfoya2 dgn awek, tp aku dating n bfoya2 dgn kawan2 je la. Naseb badan la kn sape suh x cari awek..haha.

Lupe plak nak cakap..pertandingan panda vs beruang tu dh berakhir. Mcm korang lihat, beruang menang dan panda kalah. Majoriti besa plak tu.haha siot je. Ramai gak kwn2 aku berpaling tadah.. igtkn nk vote aku, alih2 vote farah. Pantang tgk yang cute mst lupe kwn. hahaha.

Apa2 pun trime kasih kt sume yang sudi lawat blog aku n vote @ comment. Tanpa korang aku ngn farah xdpt undi la. Vote utk diri sndiri je la kami ni.hehe. Korang sume mmg terbaekkkk!

p/s : jum layan movie lak..x saba nk tgk 2012, The Twilight Saga: New Moon...........






2 comments:

Sir Marcello said...

pergh layout baru...yang nie cun..i like it...

Abdul Wafiy said...

thanx bro..

Post a Comment