Friday, June 26, 2009

di kala sunyi..





Akhirnye Zack balek umah juge setelah lame memikirkan nye siang dan mlm..hahaha. Well aku masih d sini..d bumi Perlis yd indah ini. Aku mmbuat kputusan utk x balek cti sem ni sbb aku ade hal nk bwat kt cni..cti pn ade smggu je lg. Mmg aku rndu famly aku..rndu mama,rndu papa,rndu adek2 aku..tp aku yakin dorang fhm. :) Aku pn dh call mama n papa aritu..Lgpn 6t aku mmg nk balek gak bln july ni..hehe.

Aku x nk balek umah bkn sbb jauh..or bkn sbb xde duit. Tp aku lbey prefer bgini..( bjauhn dgn famly). Bg aku skang la mase nye aku kne blaja bdikari..jika sblm ni sume nye papa n mama yg urus kn hdup aku..now aku kne bdikari! Aku x bole manje kn dri aku sgt..:) Kalo aku balek..6t aku akn rase berat nk mnggalkn famly aku. Dun wori..aku bkn nye kjam x igtkn famly aku. Skang dunia dh maju..aku stil bole bhubung ngn famly aku. :) aku bole call papa n mama..adek2 aku. Aku pn ym ngn adek aku je..sng.haha.

So cti smmgu ni aku igt nk ajk la spe2 yg boring n yg tggl d perlis ni ( Zafran pn cm aku gak..haha, Fazley mmg org cni, Wan Bear pn kt cni..die duk tnye aku balek ke x..haha) jum la kalo free kte kuar njoy. Lepak tgk muvi jum..boling ke, karoke ke. X pn g penang ke..bole shoping. :)

Smlm kwn lame aku kt rawang ade ajk trun KL, dorang nk bwat gatherin lg..(dlu aku x dpt join..aku ade class n test ) Insyaallah kalo ade rezeki aku mmg nk jmpe gak korang sume. RNDU DOWH KORANG!! haha..cane la korang sume kn..Zul,Wali, Nizam, Taufiq, Iez, Izyan..n sape2 je la yg knl aku kt rawang tu. hahaha aku x igt name la :P

Skang kt lua ujan.Zack ntah cane la kn..tgk2 jap lg die pth balek.bkn bole caye mamat tu..hehe.
Malam ni aku fikir nk pg pasar malam..x pn lyn tmyam ok gak. ( gile tomym aku ni ). Xpn lepak KFC cm care gak kn...tgk la mlm ni aku decide.hahaha..best gak duk umah sewa sorang2. bole la aku bwat ape aku suke. :P

k la..aku nk solat dlu. :)

p/s : i lurve u mama! papa! n adek2 aku! :)







6 comments:

Sir Marcello said...

aku bukan xmo balik...aku dah jadi orang perlis...hahaha

wafiy said...

hahah yeke..aku pn nk join gak la :P

Nazrul a.k.a Tibet said...

sronok dok arau ek..tp best gak dok arau 2..tenang ja..

wafiy said...

ha'ah mmg tenang kt cni

Nazrul a.k.a Tibet said...

bleh dah hg ajak zafran 2..dah x tentu arah..aku x sabq nak blk arau..sbb bila blk arau nanti miza pun blk gak.heheh

Wafiy said...

haha tibet jiwang siot..:P

Post a Comment